Du visar för närvarande 7 idéer på romantiska överraskningar för henne

7 idéer på romantiska överraskningar för henne

Att ge en romantisk överraskning till henne är något vi borde göra oftare. Alla tycker om överraskningar – speciellt kvinnor. En överraskning behöver inte vara varken sig särskilt dyr eller kräva planering. Det är ofta bättre att ha lägre krav och se till att det verkligen blir av. Nedan kommer 7 idéer på romantiska överraskningar du kan ge till henne – missa inte dessa idéer.

Själva överraskningsmomentet i sig är mycket viktigt. En present eller en gåva blir så mycket roligare om den kommer på ett sätt som hon inte anar. Gör det oväntade. När hon minst anar att något spännande ska ske – det är då du slår till!

Överraskningar som inte kostar är också romantiska

En överraskning som är gratis är ofta underskattat. Allt behöver inte kosta pengar. Halva grejen med en överraskning är att det just är en överraskning – det är främst tanken som räknas. Tänk själv tillbaka på när du fått en överraskningspresent. Det du blev allra gladast över var att personen tänkt på dig, eller hur? Du skulle aldrig få för dig att tycka det var tråkigt att få en gratis överraskning.

Nedan kommer några tips på överraskning som är romantiska och som inte kostar pengar. Det enda det kostar är kärlek samt lite planering på sin höjd. Hon kommer bli överlycklig för alla dessa överraskningar – det kan vi lova!

En romantisk resa till ett slott med trädgård

Sverige har tack vare sin historia många gamla anrika slott och tillhörande trädgårdar. Att besöka dessa är oftast gratis och en mycket romantisk upplevelse. Du och din partner kan åka ut en helgdag till ett slott och ta del av historien. Tar även här gärna med er matsäck för en lunch ute i det fria. Mysigt och romantiskt!

En hemlagad middag – en underskattad romantisk överraskning

En middag tillagad i ditt egna kök kan tyckas enkelt men det är en underskattad romantisk överraskning för henne. Hon kommer att uppskatta att du tagit dig tid att laga något gott. Öppna en god flaska vin till maten och ni får en perfekt romantisk stund tillsammans.

För att få ut mesta möjliga effekt av middagen, fokusera på överraskningsmomentet. Tänk på följande delar:

  • Lura henne och säg att du ska träffa några vänner en fredagskväll
  • När hon sedan kommer hem har du dukat bordet romantiskt
  • Tona ljusen så ni får en romantisk stämning
  • Servera ett glas vin till er båda på direkten innan ni äter

Romantiska överraskningar som kostar

Har du möjlighet att lägga ut lite pengar på din överraskning får du givetvis mer spelutrymme. Genom att betala en slant kan du hitta perfekta romantiska överraskningar till henne som kommer få henne stum av förundran.

Blommor och choklad – en utmärkt överraskning för henne

Ett första tips på en överraskning som du kan köpa till henne är blommor och choklad. De absolut flesta kvinnor blir rörda av att ta emot en bukett och får smaka på en god bit choklad. Varför inte överraska henne på jobbet en fredagseftermiddag? När hon nästan har avslutat dagen beställer du ett blombud till henne på jobbet – hon kommer bli glad, rörd och överraskad.

Chokladbokstäver – mer romantiskt kan det inte bli

Med choklad kan du göra mycket. Ett bra och romantiskt tips är att ge henne en hälsning i form av chokladbokstäver. Skriv något fint och enkelt som visar hur mycket du tycker om henne. Extra glad kommer hon bli när hon märker att hon kan äta upp bokstäverna! En romantisk hälsning som hon också kommer kunna äta.

En söt fotogåva till henne

Bilder och foton kan aldrig gå fel. Köp en mysig och söt fotogåva till henne i form av en bild på er tillsammans. Varför inte hitta en gammal bild från när ni först träffades som betyder mycket? Sätt in fotot i en ram och placera det vid hennes sida på sängen. Hon kommer att bli ordentligt överraskad när hon upptäcker fotot.

En romantisk guldros som aldrig vissnar

Det avslutande romantiska tipset på en överraskning är en ros i guld. Rosen står för kärlek och är uppskattat hos alla kvinnor. Men en ros vissnar fort. Köp därför en ros i guld till henne. Det är en vanlig ros som är guldpläterad och därmed varar för evigt. En perfekt ide på en romantisk överraskning för henne.